Den Tibetanske Terrier og os

Den Tibetanske Terrier

- og lidt om os

De første Tibetanske Terrier kom fra Tibet til Europa i 1926 med den engelske læge Dr. Agnes Greig, Kennel Lamleh.

Den Tibetanske Terrier er en urgammel race, der kan spores direkte tilbage til ulven. Den har fungeret som hyrde, vagt - og selskabshund for nomader og munke i Tibet i mange hundrede år. 

Falder man for dens reserverede væsen, bliver det svært at finde en anden race, der kan leve op til dens egenskaber. Den har sin egen ide om, hvordan livet skal leves, og den kan være meget insisterende.. Den er opfindsom, glad, klog og smuk, og så har den personlighed . Havde jeg tid, ville jeg have en stor flok af denne herlige race.

 

Du kan læse mere om racen på http://tibetanskterrier.blogspot.com og/eller besøge udstillinger, komme til et af Tibetanergruppens arrangementer eller kontakte og besøge opdrættere. 

Og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og spørge ind til mine erfaringer med racen.


Min mand og jeg bor på Paradisøen Bornholm, i solskinsbyen Svaneke, ved vand, klipper, strand og skov sammen med vores 2 tibetanere Sally og Nomi.

Vi har så vidt det er muligt, hundene med; hos vores 3 børn der bor i København, hos familie på Sjælland og i Jylland eller på en tur i det svenske.Vi er medlem af:

Dansk Kennelklub

Klubben for små selskabshunde


Jeg har taget Dansk Kennel Klubs Opdrætteruddannelse


Copyright © All Rights Reserved