Om os

Om os

Vi bor på Paradisøen Bornholm, i solskinsbyen Svaneke, ved vand, klipper, strand og skov sammen med vores 2 tibetanere Sally og Nomi.


Sally er hentet i Sverige hos Chilus Kennel. Udover at have en familiehund ville jeg gerne udstille og lave hvalpe på Sally, men hun udviklede et kraftigt underbid, og med tiden er tænderne i hendes undermund faldet ud.

Hun kan godt lide at gå til hundetræning, og så hun er den blideste og sødeste familiehund.


Nomi er hentet i Østrig hos Melanie Kamper, Nava Naimas kennel. Hun er en smuk, glad, kærlig og meget egenrådig hund. Ingen er i tvivl om, når der er noget, hun gerne vil have. Nomi bliver udstillet og hun gør det godt i udstillingsringen. Allermest holder hun dog af at springe rundt på klipperne sammen med Sally.


Den Tibetanske Terrier er en urgammel race. Falder man for dens reserverede væsen, bliver det svært at finde en anden race, der kan leve op til dens egenskaber. Den har sin egen ide om, hvordan livet skal leves, og den kan være meget insisterende.. Den er opfindsom, glad, klog og smuk, og så har den personlighed . Havde jeg tid, ville jeg have en stor flok af denne herlige race.

Tibetaneren er en hyrde- og vagthund uden skygge af terrier. Den fælder ikke, men den lange pels gør, at der er en del pelspleje. 


Du kan læse mere om racen på http://tibetanskterrier.blogspot.com og/eller besøge udstillinger, komme til et af Tibetanergruppens arrangementer eller kontakte og besøge opdrættere. 
Vi er medlem af:

Dansk Kennelklub

Klubben for små selskabshunde


Jeg har taget Dansk Kennel Klubs Opdrætteruddannelse


Copyright © All Rights Reserved