Hunde

Hunde


Vi har valgt, at vores opdræt skal være baseret  på afkommere af de første Tibetanske Terrier, der kom til Europa med engelske Dr. Greig, Kennel Lamleh. 


Vores ønske er, at medvirke til, at bevare de oprindelige egenskaber og kvaliteter hos denne fantastiske og unikke race.
Nomi er hentet i Østrig hos Melanie Kamper, Nava Naimas kennel. Hun er en smuk, glad, kærlig og meget opfindsom hund. Ingen er i tvivl om, når der er noget, hun gerne vil have. Nomi bliver udstillet og hun gør det godt i udstillingsringen. Allermest holder hun dog af at springe rundt på klipperne sammen med Sally.


Nomi

Nava Naima Gigi Nomi

DKJUCH, KLBJUCH, Junior Toy Winner 2018

Født/born: 02.12.2017

Far/Sire: C.I.B NORD CH NORDIC CH FI CH LUX CH SE CH NO CH EE CH LV CH LT CH BALT CH TLNW-16 EEW-16 LTW-18 TLNW-18 EEW-18 BALTW-18 RIGAW-18

CHAMBANYA U-TSHU LAMLEH

Mor/Dam: Austrian J.CH

Wanted Nice Dog's Rumba Lamleh

Opdrætter/Breeder: Melanie Kamper

HD/Hips: AA

PL: Fri/Clear

CCL/NCL: Fri/Clear

PLL: Fri/Clear

rcd4: Fri/Clear

PRA3: Fri/Clear
Anila er Nomis hvalp og selvom vi ikke skulle have 3 hunde, kunne vi ikke modstå hende. Hun er stadig lille, men tegner til at blive en kopi af sin mor i både udseende og væremåde. Glad, kærlig og fyldt med energi. Alle to og firebenede i huset synes i øjeblikket, hun er lidt af en prøvelse, men sådan er det jo at have hvalp.

Hun er vild med hvalpetræning og lærer hurtigt.